Skip to content Skip to footer

Our vision

3 alappillérünk:

What we offer

Szolgáltatásaink

Elektromos szolgáltatásaink közé tartozik a villanyszerelői szakértői munka a háztartási javításoktól a komplex villanyszerelési munkákig, miközben a következőket is nyújtjuk: napelemek telepítése és karbantartása.

Festési szolgáltatásaink kiterjednek mind a belső, mind a külső festésre, minőségi anyagokat használunk a tartós szépség és otthonának védelme érdekében.

Szakterületünk a szerelési munkák, beleértve a csőrendszerek és szerkezetek telepítését. Minden projektnél garantáljuk a pontosságot és a biztonságot.

Kiváló hegesztési szolgáltatásokat nyújtunk a legkülönbözőbb ipari és személyes igényekhez mérten. Tapasztalt hegesztőink garantálják minden egyes kötés minőségét és tartósságát.

about us

Vállalatunkról

Dinamikus és professzionális vállalat vagyunk, amely átfogó villanyszereléssel, automatizációkkal és napelemek telepítésével is tevékenykedik. 

Munkáink közé tartozik a lakások és irodák festése, átfestése és felújítása is.  

Szerelési munkákat is végzünk, beleértve a csőrendszerek és szerkezetek telepítését.

Kiváló hegesztési szolgáltatásokat nyújtunk a legkülönbözőbb ipari és személyes igényekhez mérten.

Elsősorban Németországban és Ausztriában tevékenykedünk, ahol szolgáltatásaink széles skáláját kínáljuk a vállalatok számára.

Fő célunk, hogy magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk,amelyek pontosan megfelelnek ügyfeleink igényeinek és elképzeléseinek. Tapasztalatunk és szakértelmünk lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljunk minden kihívásra, legyen szó kisebb átalakításokról vagy nagy felújítási projektekről.

Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a pontosságra, a megbízhatóságra és a tisztaságra. Munkatársaink képzett szakemberek, akik teljes mértékben elkötelezettek a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása iránt. 

Várjuk a lehetőséget, hogy dolgozhassunk a közös projekten, valamint hogy új színt vigyünk környezetébe.

M&D Elektro Bau Tech